Over ons

Muziek zonder grenzen, dat is wat je kunt verwachten van vocal band Music Unlimited!  

De drie zangeressen brengen samen met hun live band vol enthousiasme een breed repertoire: van swingende disco tot hedendaagse popsongs, ballads en Nederlandstalige muziek. Voor de gezellige evenementen rond Kerstmis heeft de vocal band een kerstrepertoire.

Music Unlimited timmert sinds oktober 2012 aan de weg. Kim de Brake en Marsja Driesen stonden aan de wieg van de groep. Na enkele wisselingen in de bezetting bestaat Music Unlimited nu uit de zangeressen Kim de Brake, Marsja Driesen en Marijke Verhoef. Sinds 2019 treden zij op met een live band, bestaande uit drummer Greg, bassist Maurice, toetsenist Ivo en gitarist Robin. Met zeven man sterk is Music Unlimited klaar om de Nederlandse podia te bestormen en feestjes te bouwen waar nog lang over wordt nagepraat!

De zangeressen van Music Unlimited:

Kim de Brake

Kim is de powervrouw van Music Unlimited! Ze bezit een dijk van een stem en is een zangeres in hart en nieren. Als kind zong ze al bij een kinderkoor, later ging ze bij een band en een groot koor. Tegenwoordig zingt ze bij Popkoor Prestige Gouda. Ze volgde zanglessen bij Desiree Coumans en Robin van Beek. Inspiratie vindt ze bij haar muzikale helden Celine Dion, The Beatles, Simon and Garfunkel en Fleetwood Mac. Voor Kim is muziek een bron van blijdschap, het zet haar met beide benen op de grond en haalt het beste in haar naar boven. En dat laat ze graag zien met Music Unlimited!

Marsja Driesen

Marsja zingt recht vanuit het hart, de plek waar de muziek huist. Als zij op het podium stapt, laat ze zich door de muziek meevoeren naar een plek waar ze zichzelf kan zijn. Ze neemt het publiek mee op deze reis en laat hen de muziek voelen. Met haar vertolking van ‘My Grown Up Christmas List’ en ‘My Heart Will Go On’ bezorgt ze het publiek gegarandeerd kippenvel. Muziek loopt als een rode draad door Marsja’s leven. Zoals ze zelf zegt: Music was my first love and it will be my last. Al vanaf dat ze kon praten, zingt ze liedjes mee met de radio. Op haar twaalfde ging ze bij een jeugdkoor en sindsdien heeft ze altijd in koren gezongen. Op zoek naar meer uitdaging, startte ze in 2012 samen met Kim Music Unlimited. Marsja valt als een blok voor de perfecte harmonieën van Re-Play, maar heeft een brede muzikale smaak. Van black metal tot Celine Dion, Justin Timberlake en Adele en van Within Temptation tot Blof.

Marijke Verhoef

Marijke is de muzikale noot van Music Unlimited. Ze maakt al haar hele leven muziek. Van zingen in een kinderkoortje tot saxofoon spelen in de fanfare, en van rocken in een coverband tot haar eigen, kleine liedjes ten gehore brengen samen met haar zus. Met Music Unlimited zingt ze voor het eerst close harmony. Bij een aantal nummers begeleidt ze de vocal group op gitaar. Ze volgt zanglessen bij Mikky Zomerdijk van Silver Sound Studios in Schoonhoven. Marijke is gek op folky singer-songwriters, maar houdt ook van pop, rock en swingmuziek. Een greep uit de platenkast: Dotan, James Bay, Town of Saints, Racoon, Marike Jager, Alanis Morissette, Carole King, Joni Mitchell en Lisa Hannigan.