Speeldata

zaterdag 6 juli 2019: besloten optreden op een verjaardagsfeest.

zaterdag 14 september 2019: kampvuur sing-a-long.  Omdat het vorig jaar dankzij jullie (en het weer) zo’n succes was, gaan we er dit jaar weer een meezingfestijn van maken in de boomgaard aan de CG Roosweg 26 in Schoonhoven! Neem een stoeltje, kleedje of iets anders zitbaars mee, zorg voor de nodige stembevochtiging (wij adviseren wijn, bier of iets anders nats) en zing luidkeels mee met ons en onze toffe band! Een kaartje kost slechts een tientje, dus waar wacht je nog op? Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar info@music-unlimited.net, waarin je aangeeft met hoeveel mensen je komt.

zondag 13 oktober 2019: Back in Time in het Arto Theater, Schoonhoven. Music Unlimited laat oude tijden herleven met Back in Time! Samen met een fantastische live-band brengen de drie zangeressen een muzikale ode aan de grote hits van vroeger. Funk, soul, disco, pop; het komt deze zondagmiddag allemaal voorbij. Bereid u voor op een swingende show, waarbij het moeilijk is om stil te blijven zitten! Entree: 5 euro. Tickets (binnenkort in de verkoop): Arto theater.

dinsdag 24 december 2019: optreden tijdens kerstavond in het Arto Theater, Schoonhoven. Meer informatie binnenkort op de website van het Arto theater.

zondag 16 februari 2020: Liefdesliedjes in het Arto Theater, Schoonhoven.
Wees gerust. Dit wordt geen zoetsappige middag met mierzoete liefdesliedjes die je tandglazuur laten smelten. De liefde is zoveel meer dan dat! In Liefdesliedjes bezingt Music Unlimited de liefde in al haar facetten. De drie zangeressen en hun vaste live-band verrassen met eigenzinnige uitvoeringen van de bekende én de minder voor de hand liggende liedjes over de liefde. Natuurlijk fladderen er vlinders voorbij en klinken er verliefde woorden over eeuwige trouw. Maar er vloeien ook tranen uit gebroken harten, en misschien komt er zelfs een venijnige ex voorbij. Want ook dát is de liefde. Entree: 5 euro. Tickets (binnenkort in de verkoop): Arto theater.

Music Unlimited op uw feest?
Zoekt u live muziek voor uw evenement of bijeenkomst? Of het nu een receptie is, trouwerij, borrel of jaarmarkt, wij verzorgen graag de perfecte muzikale omlijsting.  Informeer naar de mogelijkheden.

Speelarchief

2018: zing maar mee!
In 2018 houdt Music Unlimited voor het eerst een kampvuur sing-a-long. De ruim tachtig luidkeels meezingende bezoekers maakten deze avond tot een doorslaand succes. Verder speelde Music Unlimited in 2018 op een aantal feesten en natuurlijk klonken de kerstliedjes luid in december! De ladies zongen onder andere op Kaarsjesavond Gouda en Nieuwpoort, in Leerdam en Schoonhoven en in restaurant ’t Kreitenhuys.

2017: het jaar van Christmas time!
In 2017 kwam onze droom uit! We hebben een jaar lang keihard gewerkt aan Christmas time!, onze eerste eigen theatershow. Met resultaat: alle shows waren uitverkocht! We speelden Christmas time! op 9 december in Stadspodium GO in Leerdam en op 16 en 17 december in het Arto Theater in Schoonhoven. We noemden het ‘de ultieme kerstvoorpret’, en dat was het ook. Een show met de grootste kersthits en persoonlijke kerstverhalen verteld bij een knapperend haardvuur terwijl de lichtjes in de kerstboom branden.

Verder traden we in 2017 op tijdens een avond van Ondernemersvereniging Lopik, we gaven een optreden in akoestische setting op een verjaardagsfeest en deden een gastoptreden bij bigband DizzizJazz. Tevens zongen we kerstmuziek in winkelcentrum Europaplein in Leerdam en in de binnenstad van Leerdam.

2016
2016 was een topjaar met veel optredens! We stonden op het Rabo Open Winter Stage in Tivoli Vredenburg Utrecht, op het Dickens Festijn in Deventer en op de Country & Christmas Fair bij Kasteel De Haar. Tevens optredens op Kaarsjesavond Nieuwpoort, Kerstmarkt en koopavond Leerdam, Bartholomeusdag Schoonhoven en de Ladies Night van Beauty & Brains te Haastrecht. We waren ook twee maal te gast bij Cellie’s Avondshow op RTV Krimpenerwaard.