Muziek zonder grenzen, dat is wat je kunt verwachten van Music Unlimited! Deze getalenteerde vocal group uit Schoonhoven is de perfecte sfeermaker op evenementen en feesten.

De vier zangeressen brengen vol enthousiasme een breed repertoire: van swingende disco tot hedendaagse popsongs, ballads en Nederlandstalige muziek. Voor de gezellige evenementen rond Kerstmis heeft de vocal group een veelzijdige kerstrepertoire.

Music Unlimited timmert sinds oktober 2012 aan de weg. Kim de Brake en Marsja Driesen stonden aan de wieg van de groep. Na enkele wisselingen in de bezetting bestaat Music Unlimited nu uit Kim de Brake, Marsja Driesen, Michelle Strik en Marijke Verhoef. De meiden zijn een hecht team en hebben vocaal heel wat in hun mars! Check de video’s maar eens, of de reacties op de optredens.

Onderaan deze pagina staan rechtenvrije foto’s van Music Unlimited, te gebruiken voor publiciteit rondom een optreden van de vocal group.

 

De meiden van Music Unlimited:

Kim de Brake

Kim is de powervrouw van Music Unlimited! Ze bezit een dijk van een stem en is een zangeres in hart en nieren. Als kind zong ze al bij een kinderkoor, later ging ze bij een band en een groot koor. Tegenwoordig zingt ze bij Popkoor Prestige Gouda. Ze volgde zanglessen bij Desiree Coumans en Robin van Beek. Inspiratie vindt ze bij haar muzikale helden Celine Dion, The Beatles, Simon and Garfunkel en Fleetwood Mac. Voor Kim is muziek een bron van blijdschap, het zet haar met beide benen op de grond en haalt het beste in haar naar boven. En dat laat ze graag zien met Music Unlimited!

 

Marsja Driesen

Marsja zingt recht vanuit het hart, de plek waar de muziek huist. Als zij op het podium stapt, laat ze zich door de muziek meevoeren naar een plek waar ze zichzelf kan zijn. Ze neemt het publiek mee op deze reis en laat hen de muziek voelen. Met haar vertolking van ‘My Grown Up Christmas List’ en ‘My Heart Will Go On’ bezorgt ze het publiek gegarandeerd kippenvel. Muziek loopt als een rode draad door Marsja’s leven. Zoals ze zelf zegt: Music was my first love and it will be my last. Al vanaf dat ze kon praten, zingt ze liedjes mee met de radio. Op haar twaalfde ging ze bij een jeugdkoor en sindsdien heeft ze altijd in koren gezongen. Op zoek naar meer uitdaging, startte ze in 2012 samen met Kim Music Unlimited. Marsja valt als een blok voor de perfecte harmonieën van Re-Play, maar heeft een brede muzikale smaak. Van black metal tot Celine Dion, Justin Timberlake en Adele en van Within Temptation tot Blof.

 

Marijke Verhoef

Marijke is de muzikale noot van Music Unlimited. Ze maakt al haar hele leven muziek. Van zingen in een kinderkoortje tot saxofoon spelen in de fanfare, en van rocken in een coverband tot haar eigen, kleine liedjes ten gehore brengen samen met haar zus. Met Music Unlimited zingt ze voor het eerst close harmony. Bij een aantal nummers begeleidt ze de vocal group op gitaar. Ze volgt zanglessen bij Mikky Zomerdijk van Silver Sound Studios in Schoonhoven. Marijke is gek op folky singer-songwriters, maar houdt ook van pop, rock en swingmuziek. Een greep uit de platenkast: Dotan, James Bay, Town of Saints, Racoon, Marike Jager, Alanis Morissette, Carole King, Joni Mitchell en Lisa Hannigan.

 

Michelle Strik

De stralende lady van Music Unlimited. Dat is Michelle! Met haar heldere stem geeft ze het kwartet een gouden randje. Muziek loopt als een rode draad door Michelle’s leven. Als 6-jarig ukkie ploeterde ze voor haar zwemdiploma zodat ze op vioolles mocht en later leerde ze zichzelf piano spelen. Zingen deed ze vooral in de badkamer, tot ze in 2015 lid werd van Popkoor Prestige Gouda. Met Music Unlimited stapt ze voor het eerst ook als solist in de spotlight. Ze is een doorzetter, gaat geen uitdaging uit de weg en laat iedereen graag horen wat zij vocaal in haar mars heeft. Michelle’s muzikale voorbeelden zijn Joss Stone, Alicia Keys en Adele. Haar muzieksmaak is bijna onbegrensd. Van een goede houseplaat tot klassiek en van singer songwriter tot stevige rock of een soul classic. Kortom: Music Unlimited!

 

Heeft u Music Unlimited geboekt?

Dan kunt u onderstaande foto’s gebruiken voor publiciteit rondom het optreden van Music Unlimited. Klik op de foto voor een vergroting.

Music Unlimited: Kim de Brake, Michelle Strik, Marsja Driesen, Marijke Verhoef
Music Unlimited: Marijke Verhoef, Michelle Strik, Marsja Driesen, Kim de Brake.